Skin Regimen Hydra-Pro Cream Gel

Formulë Hidratuese Kundër Plakjes Së Lëkurës – Krem xhel për lëkurë të re e të dehidratuar në të cilën janë shfaqur shenjat e para të rrudhave – 55 ML

Formulë Hidratuese Kundër Plakjes Së Lëkurës.

Krem xhel për lëkurë të re e të dehidratuar në të cilën janë shfaqur shenjat e para të rrudhave. Mbron dhe riparon strukturën e lëkurës duke ruajtur kolagjenin. I përshtatshëm per klima të nxehta ose të thata.

Me palmitoil tripeptid-5.

There are no reviews yet.

Be the first to review “Skin Regimen Hydra-Pro Cream Gel”