Skin Regimen Hydra-Pro Booster

Serum hidratues për mbrojtjen dhe hidratimin e lëkurës – 30 ML

Serum hidratues për mbrojtjen dhe hidratimin e lëkurës. Serum inovativ me veprim mbrojtës nga dëmet kryesore të lëkurës që vijnë nga maturimi i saj. Ideal për një lëkurë biologjikisht të re, ku janë shfaqur shenjat e para të moshës. Veçanërisht rekomandohet gjatë periudhës së verës, kur ekspozimi në diell bëhet më intensiv dhe frekuent.

Përmban longevitycomplexTM dhe acid ialuronik.

There are no reviews yet.

Be the first to review “Skin Regimen Hydra-Pro Booster”