Skin Regimen Duo Cleanser

Pastrues Tonik Rivitalizues – Formulë me veprim të dyfishtë, vepron si qumësht dhe tonik – 190 ML

 

DUO CLEANSER 

Formulë me veprim të dyfishtë, vepron si qumësht dhe tonik. Lë një shtresë mbrojtëse që e zgjat veprimin rimineralizues. I studiuar për lëkura të maturuara, mund të rekomandohet edhe për ato më të reja, në momentin që lëkura është dobësuar për shkak të faktorëve ambientalë dhe emotivë të natyrave të ndryshme.I përshtatshëm për të gjitha tipet e klimave.

Përmban longevitycomplexTM dhe ujë të distiluar portokalli.

There are no reviews yet.

Be the first to review “Skin Regimen Duo Cleanser”