Skin Defender Urban Protection Emulsion SPF 30

Skin Defender Urban Protection Emulsion SPF 30 – Mbrojtje E Qëndrueshme Ndaj Ndotjes Dhe Diellit – 30 ML

Mbrojtje E Qëndrueshme Ndaj Ndotjes Dhe Diellit. Solucion me strukturë të padukshme që mund të kombinohet me krem dite dhe makeup, me mbrojtje efikase për çdo lloj lëkure. me filtra UVA dhe UVB, vitaminë E, likopen.

 

 

There are no reviews yet.

Be the first to review “Skin Defender Urban Protection Emulsion SPF 30”