Skin Defender Hand Cream

Skin Defender Hand Cream – Krem Duarsh Me Mbrojtje Të Trefishtë – 75 ML

Krem Duarsh Me Mbrojtje Të Trefishtë. Formulë mbrojtëse për duart, ushqyese dhe antioksiduese, me një ndjesi butësietë lëkurës. Me gjalpë kariteje dhe vitaminë E.

There are no reviews yet.

Be the first to review “Skin Defender Hand Cream”