Skin Defender Cream

Skin Defender Cream – Krem-Ushqyes Intensiv Me Veprim Të Trefishtë – 50 ML

Krem-Ushqyes Intensiv Me Veprim Të Trefishtë. Për lëkurë të dehidratuar. Ushqen, forcon dhe mbron nga rrezet UV,smogu dhe dëmet e oksidimit. me SMARTVECTORTM UV, acid jaluronik, vaj ekiumi, GlycofilmTM dhe Helioguard365TM.

There are no reviews yet.

Be the first to review “Skin Defender Cream”