Shampoo Nounou Fituese Çmimi

Shampo ushqyese për flokë të dëmtuar ose shumë të thatë.

Shampo ushqyese për flokë të dëmtuar ose shumë të thatë. Ideal për flokë të dekoloruar, me fije, permanent apo të drejtuar. Formula e saj, e karakterizuar nga një shkumë e pasur dhe e plotë, është dizenjuar për të pastruar butësisht flokët e trajtuar, duke i dhënë atyre strukture dhe i ushqen ato. Fitues i Çmimit Best of Beauty të revistës Allure për vitin 2015 për flokët e dëmtuar.

Si Përdoret:

Aplikojeni në flokë të lagur. Masazhojeni lehtë dhe shpëlajeni. Përsëriteni aplikimin e shampos dhe më pas aplikoni balsamin Nounou.

Përbërësit Aktivë Natyral:

Domate Fiaschetto nga Guaceto – ajo ka fuqi të madhe ushqyese dhe veprim antioksidues. Përzierja e surfaktantëve (substanca aktive në sipërfaqe) të butë – për të pastruar flokët pa i rënduar ato; Phenethyl Benzoate – efekt i fortë ndriçues;