Shampo Solu

Ideale për të gjitha llojet e flokëve.

Categories: , Tags: , , ,

Ideale për të gjitha llojet e flokëve. Formula e saj është dizenjuar për të pastruar të gjitha llojet e flokëve në thellësi. Është  dizenjuar veçanërisht për ato persona të cilët përdorin produkte stiluese ose në përgatitjen e shërbimit të permanentit. Shkuma e saj është e pasur, por e ajrosur.

Si Përdoret:

Aplikojeni në flokë të lagur. Masazhojeni lehtë dhe shpëlajeni. Përsëriteni aplikimin e shampos, dhe më pas aplikoni balsamin më të përshtatshëm, nëse nevojitet.

Përbërësit Aktivë Natyral:

Hikërr/hejdë (Buckwheat) nga Valtellina – e pasur me antioksidantë. Përzierje e surfaktantëve (substanca aktive në sipërfaqe) të butë – për të pastruar flokët pa i rënduar ato; Pantenoli – i jep lagështirë dhe shkëlqim flokut;