Shampo OI – Fituese Çmimi

Veçanërisht e përshtatshme për t’ju dhënë flokëve butësi të jashtëzakonshme, shkëlqim dhe trup: është trajtimi ideal para aplikimit të qumështit OI dhe vajit OI.

Categories: , Tags: , , , ,

Veçanërisht e përshtatshme për t’ju dhënë flokëve butësi të jashtëzakonshme, shkëlqim dhe trup: është trajtimi ideal para aplikimit të qumështit OI dhe vajit OI. Tani i disponueshëm edhe në madhësinë e përshtatshme për ta marrë me vete në udhëtime. Fitues i Refinery29 për vitin 2015.

Si Përdoret:

Aplikojeni në mënyrë të njëtrajtëshme në flokë dhe në skalpin e kokës dhe masazhojeni butësisht. Shpëlajeni dhe përsëriteni aplikimin, nëse është e nevojshme.

Përbërësit Aktivë Natyralë:

Vaj Roucou – parandalon plakjen e flokëve, veprim i fortë anti-oksidues;