Shampo Momo

Ideale për flokë të thatë dhe të dehidratuar.

Categories: , Tags: , , ,

Ideale për flokë të thatë dhe të dehidratuar. Formula e saj, e karakterizuar nga një shkumë kremoze, është dizenjuar për të pastruar butësisht flokët e tharë ose të dehidratuar, duke ju dhënë hidratim të fortë.

Si Përdoret:

Aplikojeni në flokë të lagur. Masazhojeni lehtë dhe shpëlajeni. Përsëriteni aplikimin e shampos dhe më pas aplikoni Balsamin Momo.

Përbërësit Aktivë Natyral:

Pjepër Cartucciaru nga Paceco – siguron hidratim të pafund. Agjentët balsamikë – veprim zbutës; Përzierja e surfaktantëve (substanca aktive në sipërfaqe) të butë – për të pastruar flokët duke i bërë ato të rëndë;