Shampo Minu – Fituese Çmimi

Formula e saj, e karakterizuar nga një shkumë e pasur dhe e plotë, është dizenjuar për të pastruar flokët e lyer, duke mbrojtur ngjyrën dhe duke i ruajtur shkëlqimin për një periudhë më të gjatë kohe.

Categories: , Tags: , , ,

Ideale për flokët e lyer. Formula e saj, e karakterizuar nga një shkumë e pasur dhe e plotë, është dizenjuar për të pastruar flokët e lyer, duke mbrojtur ngjyrën dhe duke i ruajtur shkëlqimin për një periudhë më të gjatë kohe. Fitues i Çmimeve Self Approved Beauty të revistës Self për vitin 2015.

Si Përdoret:

Aplikojeni në flokë të lagur. Masazhojeni lehtë dhe shpëlajeni. Përsëriteni aplikimin e shampos, më pas aplikoni balsamin Minu ose Pak, sipas nevojës.

Përbërësit Aktivë Natyral:

Kaperi nga Salina – veprim mbrojtës për flokët.