Shampo Melu

Ideale për flokët e gjatë ose të dëmtuar.

Ideale për flokët e gjatë ose të dëmtuar. Formula e saj, e karakterizuar nga një shkumë e butë dhe kremoze, është dizenjuar për të pastruar lehtësisht flokët e gjatë dhe të dëmtuar, duke i bërë ato të shndritshëm dhe të mëndafshtë.

Si Përdoret:

Aplikojeni në flokë të lagur. Masazhojeni lehtë dhe shpëlajeni. Përsëriteni aplikimin e shampos, më pas aplikoni balsamin MELU.

Përbërësit Aktivë Natyral:

Fara thjerrëzash ngaVillalba – ideale për të ushqyer dhe riparuar – Përzierja e surfaktantëve (substanca aktive në sipërfaqe) të butë – për të pastruar flokët pa i rënduar ato; Phenethyl Benzoate – efekt i fortë shkëlqyes;