Shampo Dede

Ideale për pastrimin e përditshëm.

Categories: , Tags: , , ,

Ideale për pastrimin e përditshëm. Formula e saj, e cila karakterizohet nga një shkumë e butë dhe e lehtë, është dizenjuar për të pastruar lehtë flokët tuaj, duke i bërë të butë dhe të shndritshëm dhe duke i dhënë edhe një ndriçim ekstra.

Si Përdoret:

Aplikojeni në flokë të lagur. Masazhojeni lehtë dhe shpëlajeni. Përsëriteni aplikimin e shampos dhe më pas aplikoni balsamin Dede.

Përbërësit Aktivë Natyral:

Selino e kuqe nga Orbassano – e pasur me kripëra minerale, ajo ka veprim rimineralizues; Agjentët balsamikë – veprim zbutës; Përzierja e surfaktantëve (substanca aktive në sipërfaqe) – për të pastruar flokët pa i rënduar ato;