Shader Brush Medium – 226 – Furçë Hijezuese

Një furçë e sheshtë dhe e ngushtë për të gjitha aplikimet e hijeve të syve.

Një furçë e sheshtë dhe e ngushtë për të gjitha aplikimet e hijeve të syve. Ideale për aplikimin e hijeve kremoze të syve , kjo furçë me madhësi mesatare bën të mundur aplikimin e shpejtë dhe përzierjen mbi qepalla me rezultat të një niveli të mesëm deri të lartë. Fundi i saj i hollë siguron preçizion dhe lejon detajim. Mund të përdoret me kremra si edhe me pudra jo kompakte dhe pudra të presuara.

Lloji i fibrave: Të drejta.

Teksturat e rekomanduara: Kremërat, pudrat jo kompakte dhe ato kompakte.