Serum Minu Për Flokët

Serum ndriçues për të intensifikuar ngjyrën kozmetike të flokëve.

Categories: , Tags: , , , ,

Serum ndriçues për të intensifikuar ngjyrën kozmetike të flokëve. Ideal për të gjitha llojet e flokëve të lyer për të bërë të mundur që ngjyra të zgjasë më shumë. Formula e tij është dizenjuar për të mbrojtur kohëzgjatjen e ngjyrës kozmetike dhe për t’i dhënë shkëlqim ekstra flokëve të lyer.

Si Përdoret:

Në rastin e flokëve mesatarisht të trashë, aplikojeni në flokë të tharë me peshqir pas balsamit kolor. Në rastin e flokëve të hollë, aplikojeni direkt pas shampos kolor. Mos e shpëlani. Thajini flokët dhe aplikoni rreth 3 gram të produktit për flokë me gjatësi mesatare.

Përbërësit Aktivë Natyral:

Kaperi nga Salina – veprim mbrojtës për flokët.