Sens’Eyes – Pastrues për Sytë i Ndjeshëm dhe i Papërshkueshëm nga Uji

Një xhel mineral dhe pa vaj për heqjen e makeup-it nga sytë dhe buzët.

Një xhel mineral dhe pa vaj për heqjen e makeup-it nga sytë dhe buzët. Heq menjëherë papastërtitë, madje edhe makeup-in e papërshkueshëm nga uji në sytë më të ndjeshëm dhe funksionon mirë edhe për personat që mbajnë lente kontakti. Hidraton dhe qetëson kapakët e syve.