Sculpting Kit – Kit për Konturin e Fytyrës

Një paletë që përmban dy pudra plotësuese me nuanca të çelëta dhe të errëta, të cilat ndihmojnë për të konturuar, skalitur dhe korrigjuar strukturën e fytyrës.

SCULPTING KIT
Face Contour Kit (Kit për Konturin e fytyrës)

Një paletë që përmban dy pudra plotësuese me nuanca të çelëta dhe të errëta, të cilat ndihmojnë për të konturuar, skalitur dhe korrigjuar strukturën e fytyrës. Sculpting Kit ju lejon që të konturoni dhe të korigjoni formën e fytyrës suaj me dy nuanca pudre të mikronizuar të cilat janë të lehta për t’u aplikuar dhe përzier. Ai mund të përdoret mbi të gjitha tonet e lëkurës, nuk e than atë dhe është e testuar nga dermatologët.