Sculpting Blush – Blush Pudër

Një blush pudër kompakt pa yndyrë i disponueshëm në një gamë të gjerë nuancash për të plotësuar nevojën për çdo lloj ngjyre.

Blush Pudër (Powder Blush)
Një blush pudër kompakt pa yndyrë i disponueshëm në një gamë të gjerë nuancash për të plotësuar nevojën për çdo lloj ngjyre. Sculpting Blush është një blush pudër pa yndyrë, tejet i imët me pigmente reflektuese të lehta për një shkëlqim të shëndetshëm. I disponueshëm në një gamë të gjerë nuancash, ai plotëson nevojën për çdo ngjyrë. Koleksioni përmban shtatë nuanca të ftohta dhe shtatë nuanca të ngrohta portokalli duke përfshirë nuancat për të shndritur faqet dhe nuanca natyrale ton-mbi-ton për të skalitur fytyrën. Sculpting Blush vjen në strukturë mat, saten ose me shkëlqim për të krijuar efekte të ndryshme.