Sacred Nature Gommage

Sacred Nature Gommage – Scrub Delikat Për Trupin Dhe Fytyrën – 200 ML

Scrub Delikat Për Trupin Dhe Fytyrën. Eksfoliant delikat për fytyrën dhe trupin për një lëkurë të butë dheelastike. 99% e përbërësve janë me origjinë natyrore.

There are no reviews yet.

Be the first to review “Sacred Nature Gommage”