Sacred Nature Fluid

Sacred Nature Fluid – Krem i Lëngshëm Hidratues Mbrojtës – 50 ML

Krem i Lëngshëm Hidratues Mbrojtës. Lëng që nuk shkakton pika të zeza, me veprim hidratues, mbrojtës dhe heqës i shkëlqimit nga yndyrat. lëkura mbetet e butë dhe e kadifenjtë. 99% e përbërësve janë me origjinë natyrore.

There are no reviews yet.

Be the first to review “Sacred Nature Fluid”