Sacred Nature Eye Cream Gel

Sacred Nature Eye Cream Gel – Krem Hidratues Kundër Plakjes Për Zonën Përreth Syve – 15 ML

Krem Hidratues Kundër Plakjes Për Zonën Përreth Syve. Krem xhel aktiv për zonën përreth syve. Veprim efektiv stimulues, redukton qeskat e fryra dhe rrathët e errët përreth syve. Veprim i thellë hidratues dhe mbushës. 98,89% e përbërësve janë me origjinë natyrore.

There are no reviews yet.

Be the first to review “Sacred Nature Eye Cream Gel”