Round Synthetic Sponge

Një sfungjer i vogël dhe i butë i përdorur për aplikimin e fondotintave me mbulim të plotë dhe me bazë uji.

Një sfungjer i vogël dhe i butë i përdorur për aplikimin e fondotintave me mbulim të plotë dhe me bazë uji. Sfungjeri Sintetik i Rrumbullakët është mjeti ideal për aplikimin e shpejtë të make up-it në sipërfaqe të mëdha. Struktura e tij e lehtë jep ndjesinë e butësisë mbi lëkurë dhe e bën atë të lehtë për t’u larë.