Round Shader Brush Small – 210 – Furçë e Rrumbullakët Hijezuese

Një furçë e shkurtër dhe e gjerë e përdorur për aplikim në vijën e qerpikëve dhe mbi qepalla.

Një furçë e shkurtër dhe e gjerë e përdorur për aplikim në vijën e qerpikëve dhe mbi qepalla.

Kjo furçë e vogël, e shkurtër, tejet e dendur dhe e rrumbullakët përdoret për aplikimin e produktit në një zonë specifike, si vija e qerpikëve dhe qepallat. Dendësia e saj bën të mundur që furça të mund ta kapë produktin me bollëk për një rezultat intensiv dhe për të përzier teksturat e ndryshme me saktësi dhe lehtësi. Mund të përdoret me kremërat, pudrat jo kompakte dhe ato të presuara.

Lloji i fibrave: Të drejta.

Teksturat e rekomanduara: Kremërat, pudrat jo kompakte dhe ato kompakte.