Rouge Artist Natural

Një buzëkuq tejet kremoz dhe hidratues, me një rezultat përfundimtar të tejdukshëm, të butë dhe të shndritshëm.

Një buzëkuq tejet kremoz dhe hidratues, me një rezultat përfundimtar të tejdukshëm, të butë dhe të shndritshëm. I pasuruar me elemente ushqyese, Rouge Artist Natural i mban buzët të hidratuara për tetë orë pas aplikimit. Struktura e tij tejet e lëmuar rrëshqet lehtësisht për rehati maksimale, duke i lënë edhe buzët të zhdërvjellëta dhe të hidratuara. I formuluar me pigmente sedefi dhe plot ngjyra, shkëlqimi transparent i Rouge Artist Natural i shton lustër natyrale buzëve tuaja. I pasuruar me një koktej përbërësish vegjetalë duke përfshirë parafinat dhe Cupuassu Butter, ai përmban elemente ushqyese për një strukturë hidratuese të lëmuar që rrëshqet pa vështirësi.