Rouge Artist Intense

Një i kuq buzësh tejet i pigmentuar dhe i qëndrueshëm, i cili ju dhuron një ngjyrë të pasur me një aplikim.

Një i kuq buzësh tejet i pigmentuar dhe i qëndrueshëm, i cili ju dhuron një ngjyrë të pasur me një aplikim. I formuluar me 50% më shumë pigment sesa buzëkuqët tradicionalë, Rouge Artist Intense jep një rezultat të menjëhershëm me ngjyra të vërteta. Si një përzierje e tre parafinave natyrale, struktura kremoze rrëshqet lehtësisht duke siguruar një rezultat të qëndrueshëm. Ngjyra e konsiderueshme dhe gama e strukturës sigurojnë kreativitet të pakufizuar. Rouge Artist Intense do të zgjasë gjithë ditën dhe do t’i lërë buzët tuaja të buta dhe të hidratuara.