Rouge Artist Intense – Buzëkuq me Ngjyrë të Fortë

Një buzëkuq tejet i pigmentuar dhe i qëndrueshëm, i cili lëshon ngjyrë të fortë me një të kaluar.

Një buzëkuq tejet i pigmentuar dhe i qëndrueshëm, i cili lëshon ngjyrë të fortë me një të kaluar. I formuluar me 50% më shumë pigmente sesa buzëkuqët tradicionalë, Rouge Artist Intense jep një rezultat të menjëhershëm me ngjyrë të vërtetë. Një përzierje e tre parafinave natyrale, tekstura kremoze rrëshqet lehtësisht për një fiksim afatgjatë. Ngjyra e fortë dhe gama e teksturës sigurojnë kreativitet pa kufi. Rouge Artist Intense zgjat gjithë ditën dhe i lë buzët tuaja të buta dhe të hidratuara.