Renight Vitamin Integrator

Renight Vitamin Integrator – Vaj Nate Antioksidues Për Fytyrën – 25 ML

Vaj Nate Antioksidues Për Fytyrën, ushqyes supervitaminik që thithet shpejt. Veprim i thellë antioksidant dhe ushqyes, favorizonrikthimin e elasticitetit të lëkurës. me vaj kokrrash të kuqe Goji, vitaminë E, vaj orizi, vaj jojoba.

There are no reviews yet.

Be the first to review “Renight Vitamin Integrator”