Renight Dermo Filler

Renight Dermo Filler – Koncentrat Për Mbushjen e Rrudhave – 15 ML

Koncentrat Për Mbushjen e Rrudhave. Veprim i thellë për mbushjen e rrudhave të lokalizuara. Shenjat e shprehjes dhe të kohës zbuten dukshëm, me vaj të kokrrave të kuqe të Gojit, glukonolakton, dhe acid jaluronik.

There are no reviews yet.

Be the first to review “Renight Dermo Filler”