Qumështi/Su

Një trajtim mbrojtës dhe zbutës i cili ofron të gjitha përfitimet e një kremi dhe lehtësinë e një spruci.

Categories: , Tags: , , ,

Një trajtim mbrojtës dhe zbutës i cili ofron të gjitha përfitimet e një kremi dhe lehtësinë e një spruci. Në sajë të filtrave anti UV-A and UV-B, ai e mbron ngjyrën e flokëve gjatë ekspozimit në diell. Ai ka një formulë të lehtë e cila e balsamifikon flokun pa e rënduar, duke e lënë të butë dhe të shdritshëm. Linja SU ka aromë lulesh (kamelia dhe mimoza), aromë frutash (mollë) dhe aromë druri.

Si Përdoret:

Gjatë ekspozimit në diell, sprucojeni në flokë të lagur ose të thatë. Për ta përdorur si një balsam: pas përdorimit të shampos, sprucojeni në flokë dhe krihini flokët mirë për ta shpërndarë produktin në mënyrë të njëtrajtëshme. Mos e shpëlani.

Përbërës Aktiv Natyral:

Ekstrakt i Chinotto di Savona extract: I pasur me vitaminë C, e cila ofron përfitime anti-oksiduese dhe anti-inflamatore ndërkohë që mbron flokët dhe lëkurën. Filtrat UV filters: mbrojnë flokët e ekspozuar ndaj diellit nga lloji i rrezeve UV të cilat nuk depërtojnë thellë por që mund të shkaktojnë dëmtim strukturor. Provitamina B5: i siguron flokëve hidratim të thellë.