Professional Bag

Një çantë fleksibël me ndarje të shumëfishta me zinxhirë, me xhepa rrjetë për organizimin dhe ruajtjen e kit-it tuaj të makeup-it.

Një çantë fleksibël me ndarje të shumëfishta me zinxhirë, me xhepa rrjetë për organizimin dhe ruajtjen e kit-it tuaj të makeup-it.

Madhësia: 400mm x 280mm

Pesha: 1270g