Pro Trolley Bag – Çantë Me Rrota Profesionale

Një Çantë kompakte me Rrota – e përsosur për komoditet.

Një Çantë kompakte me Rrota – e përsosur për komoditet.
– Sistemi teleskopik i karrocës siguron udhëtim të lehtë.
– Rrotat me rrule rrotullues sigurojnë lëvizshmëri pa mundim. Dorezat e sipërme dhe anësore ju ndihmojnë të ngrini valixhen me lehtësi dhe komoditet. Valixhja ka kapacitet të madh për të mbajtur numrin maksimal të produkteve, të qeseve dhe aksesorëve, është e volitshme si edhe ka një xhep përpara që mund të përshtatet. Është e lehtë në peshë dhe e papërshkueshme nga uji.