Pro Sculpting Palette – Paleta 4-në-1 për Konturimin e Fytyrës

Paleta Profesionale për Konturimin (Pro Sculpting Palette) përmban gjithçka që ju nevojitet për të konturuar dhe transformuar fytyrën tuaj.

Paleta 4-në-1 për Konturimin e Fytyrës (4-in-1 Face Contouring Palette)

Paleta Profesionale për Konturimin (Pro Sculpting Palette) përmban gjithçka që ju nevojitet për të konturuar dhe transformuar fytyrën tuaj. Ju mund të ndriçoni, konturoni, shkëlqeni dhe ngjyrosni pamjen tuaj lehtësisht duke siguruar një pamje të skalitur në mënyrë të përsosur. Këto nuanca të qëndrueshme tw cilat sfumohen shumw thjesht, krijojnë një rezultat përfundimtar pa defekte, të niveluar si edhe konturim të lehtë, pa shumë përpjekje.
Të përfshira janë udhëzimet e profesionistëve hap pas hapi në mënyrë që ju të mund të skalisni si një ekspert i vërtetë.