Pro Sculpting Lip – 2-in-1 Lip Sculpting Pen

Pro Sculpting Lip është dizenjuar posaçërisht për konturimin e buzëve duke përdorur 2 hapa të lehtë.

Pro Sculpting Lip është dizenjuar posaçërisht për konturimin e buzëve duke përdorur 2 hapa të lehtë.
Hapi 1. Përdoreni buzëkuqin për të mbuluar buzët me një me ngjyrë të plotë dhe gjysëm mat.

Hapi 2. Përdoreni sfungjerin me majë shkëlqyese për t’i shtuar një fije dritë qendrës së buzëve për efekt voluminoz. Përziejeni me një lëvizje rrethore në qendër të buzëve.

Shënim: Për të rritur efektin volumizues rimbusheni aplikatorin prej sfungjeri në kapakun e tij. Pas çdo përdorimi, pastrojeni majën prej sfungjeri me shami letre para se ta mbyllni.