Pro Sculpting Brow

Ky mjet 3-në-1 përdoret për të përcaktuar, konturuar dhe nxjerrë në pah vetullat për një pamje të skalitur dhe të transformuar në mënyrë të përsosur.

Bëhu një ekspert për vetullat me produktin e ri Make Up For Ever Pro Sculpting Brow. Ky mjet 3-në-1 përdoret për të përcaktuar, konturuar dhe nxjerrë në pah vetullat për një pamje të skalitur dhe të transformuar në mënyrë të përsosur. Gama e produkteve Pro Sculpting e çon konturimin në nivelin pasardhës me mjetet dhe teknikat e lehta profesionale për të formëzuar të gjithë fytyrën tuaj me dritë dhe hije. Pro Sculpting Brow është projektuar posaçërisht për të konturuar dhe skalitur vetullat tuaja në tre hapa të lehtë: 1. Skaji/buza e anuar ngjyros dhe konturon. 2. Furça kreh dhe skalit. 3. Theksuesi (highlighter) i majës së sfungjerit i shton dritë natyrale për vetulla të skalitura në mënyrë të përsosur.