Pro Finish – Fondotintë pudër shumë-përdorimëshe

Një krem pudër shumë-përdorimësh me një formulë në pritje të patentës, i cili mund të aplikohet si fondotinta ose si pudër fiksuese me mbulim maksimal dhe përfundim mat natyral.

Fondotintë pudër shumë-përdorimëshe (Multi-use powder foundation)

Një krem pudër shumë-përdorimësh me një formulë në pritje të patentës, i cili mund të aplikohet si fondotinta ose si pudër fiksuese me mbulim maksimal dhe përfundim mat natyral. Një formulë e përparuar shumë-përdorimëshe e aplikuar si një fondotintë ose si pudër fiksuese, Pro Finish është formuluar me pigmente ekskluzive bio-mimetike të veshura me produkte bimore, të cilat ju lejojnë që ta përshtasni rezultatin e fondotintës me mbulim maksimal. Struktura e tij e lehtë, jo e bardhë përziehet për një përfundim mat natyral të qëndrueshëm. I pasuruar me përbërës ushqyes, ai hidraton dhe zbut lëkurën për rehati maksimale. Ky produkt kompakt i zhdërvjellët është perfekt për aplikim në minutën e fundit si edhe për sistemimin e grimit gjatë ditës. I përshtatur më së miri për lëkurë normale dhe për lëkurë të kombinuar. Pa vajra  minerale. Zgjidhni nga një gamë e gjerë nuancash për të gjetur kombinimin perfekt.