Pro Bronze Fusion

Formula unike e Pro Bronze Fusion ju lejon që të dukeni të nxirë nga dielli në mënyrë natyrale pa asnjë gjurmë.

Gjithmonë e nxirë nga dielli, pa asnjë gjurmë.

Formula e përparuar me fuqi xheli përziehet mirë për një rezultat në ngjyrë bronxi pa peshë, pa gabime dhe të shdritshëm. Formula unike e Pro Bronze Fusion ju lejon që të dukeni të nxirë nga dielli në mënyrë natyrale pa asnjë gjurmë. Menjëherë lëkura merr një shkëlqim veror me përfundim ndriçues dhe vezullues që nuk duket asnjëherë i pluhurosur me pudër apo jo natyrale. Ju nuk e shihni makeup-in – ju shihni vetëm lëkurën e shëndetshme dhe të shndritshme. Bronzer-i që zgjat dhe i papërshkueshëm nga uji është tërësisht pa peshë dhe

përziehet si një lëkurë e dytë për të nxjerrë në pah një çehre mrekullisht të shndritshme. Për rezultate më të mira, aplikojeni me Furçën Pro Bronze Kabuki.

E disponueshme në 6 nuanca që rezultojnë në 2 përfundime: mat natyral dhe i ylbertë. Kundër ujit.