Precision Shader Brush – Medium – 228

Nje furçë bazike me formë të rrumbullakët e cila përdoret për të aplikuar, miksuar dhe sfumuar të gjitha tipet e produkteve shumë shpejt.

Nje furçë bazike me formë të rrumbullakët e cila përdoret për të aplikuar, miksuar dhe sfumuar të gjitha tipet e produkteve shumë shpejt. Kjo furçë me permasa mesatare është fleksibël dhe nuk ka kënde të mprehta, duke lejuar një rezultat të njëtrajtshëm dhe intensiv. Ky mjet përdoret për harkun e vetullave, gjithashtu edhe për qepallëen.

Mund te perdoret me kremera, pudra jo kompakte dhe te presuara.

Lloji i fibrave: Të drejta

Teksturat e rekomanduara: Kremëra, pudra jo kompakte dhe të presuara.