Precision Powder Brush – 128

Një furçë e gjatë dhe e sheshtë me majë të ngushtë, kryesisht për përdorim mbi fytyrë, qafë dhe mbi pjesën e sipërme të shpatullave.

Një furçë e gjatë dhe e sheshtë me majë të ngushtë, kryesisht për përdorim mbi fytyrë, qafë dhe mbi pjesën e sipërme të shpatullave. Ideale për aplikimin e saktë të pudrës me rezultat të përsosur. Koka e saj e shtresëzuar dhe ovale siguron aplikimin e saktë/preçiz në pjesë të caktuara të fytyrës. Ajo mund të përdoret me pudra jo kompakte dhe kompakte.

Lloji i fibrave: Të drejta dhe të valëzuara.

Teksturat e rekomanduara: Pudrat jo kompakte dhe kompakte.