Precision Blush Brush – 150

Një furçë e pjerrët për të skalitur fytyrën me saktësi.

Një furçë e pjerrët për të skalitur fytyrën me saktësi. Një furçë shumë e fortë, e përkulshme dhe diagonale për të skalitur dhe tranformuar fytyrën tuaj duke përdorur krijimin e hijeve dhe theksimin . Ky mjet për përdorim profesional është ideal për aplikimin e blush-it pudër dhe të kit-eve për konturim. Ajo mund të përdoret me pudër jo kompakte dhe kompakte.

Lloji i fibrave: Të valëzuara.

Tekstura e rekomanduar: Pudra jo kompakte dhe kompakte.