Precision Blender Brush Large – 236 – Furçë për Përzierje me Preçizion

Një furçë e madhe dhe e rrumbullakët që përdoret për të aplikuar produktin me lehtësi në sipërfaqe të mëdha.

Një furçë e madhe dhe e rrumbullakët që përdoret për të aplikuar produktin me lehtësi në sipërfaqe të mëdha. Kjo furçë e butë por gjithsesi e fortë, me fibra të valëzuara ndihmon të vendoset me delikatesë çdo hije për sytë për aplikim të lehtë dhe të shpejtë. Eshtë një mjet i rëndësishëm për të gjithë dhe është veçanërisht e dobishme për efekt smoky. Mund të përdoret me kremëra, pudra jo kompakte dhe të presuara.

Lloji i fibrave: Të valëzuara.

Teksturat e rekomanduara: Pluhurat për sytë, Aqua Cream.