Powder Fan Brush – Medium – 120

Një furçë për heqjen e pudrës së tepërt.

Një furçë për heqjen e pudrës së tepërt. Një nga furçat më ikona të markës, ajo është projektuar për të hequr pudrën e tepërt nga pjesa poshtë syve. Forma e saj ndihmon edhe për krijimin e rezultateve të tilla si efektet e ngjyrës së ujit dhe të rrathëve.

Lloji i fibrave: Të drejta dhe të valëzuara.

Teksturat e rekomanduara: Pudrat jo kompakte dhe kompakte.