Powder Fan Brush – Large – 134 – Furçë e Madhe Për Pudër

Një furçë e madhë për dritë dhe konturim.

Një furçë e madhë për dritë dhe konturim. Kjo furçë me formë unike mundëson aplikimin ideal të bronzerave dhe highlighter-ave. Fibrat e saj të buta, por sidoqoftë të forta rrisin në madhësi dhe konturojnë mollëzat tuaja.

Lloji i fibrave: Të valëzuara

Teksturat e rekomanduara: Pudra jo kompakte dhe kompakte.