Powder Fan Brush Large – 134 – Furçë e Madhe Për Pudër

Një furçë e madhe në formën e erashkës për të realizuar dritën dhe konturimin.

Një furçë e madhe në formën e erashkës për të realizuar dritën dhe konturimin. Kjo furçë me formë unike mundëson aplikimin ideal të bronzerave dhe dritëzuesve (bronzers dhe highlighters). Fibrat e saj të buta, por gjithsesi të forta nxjerrin në pah dhe skalisin mollëzat e faqeve me profesionalizëm. Mund të përdoret me të gjitha pudrat jo kompakte dhe ato kompakte.

Lloji i fibrave: Të valëzuara.

Teksturat e rekomanduara: Pudrat jo kompakte dhe ato kompakte