Piskatore

Piskatore e pjerrët që përdoret për të hequr qimet nga fytyra.

Piskatore e pjerrët që përdoret për të hequr qimet nga fytyra. Kjo piskatore e pjerrët ju ndihmon të hiqni qimet me shpejtësi dhe lehtësi pa i këputur ato.