Paletë e Sheshtë Prej Çeliku (Flat Steel Palette) – Masë e Vogël

Një paletë e vogël për përzierje, e sheshtë dhe me përbërje çeliku.

Një paletë e vogël për përzierje, e sheshtë dhe me përbërje çeliku. Small Flat Steel Palette është një paletë e lehtë në peshë prej alumini që përdoret për të përzier produktet kremoze. Profesionale dhe rezistente, ajo ofron mundësinë për të përdorur të gjitha llojet e produkteve si edhe produktet gërryese (p.sh.: açetonin). Është i përsosur për produktet e efekteve speciale. Forma e saj si pjatë e bën atë një mjet të lehtë për t’u përdorur dhe sipërfaqja e saj e lëmuar është e lehtë për t’u mirëmbajtur.

Përmasat 126 mm x 75 mm