OI Body Wash – Larës Trupi OI

Xhel dushi hidratues dhe zbutës për të gjitha llojet e lëkurave.

Xhel dushi hidratues dhe zbutës për të gjitha llojet e lëkurave. Formula karakterizohet nga një teksturë kremoze që i lë të gjitha llojet e lëkurave të buta dhe të mëndafshta.

Si Përdoret:

Aplikojeni në lëkurë të lagur. Masazhojeni butësisht dhe shpëlajeni. Përsëriteni aplikimin, nëse është e nevojshme.

Përbërësit Aktivë Natyralë:

Glicerinë: veprim zbutës dhe hidratues; vaj Roucou: kundra-plakjes dhe veprim të fortë anti-oksidues.