OI All In One Milk – Qumështi OI

Në sajë të formulimit të tij veçanërisht të pasur dhe usqyes, ai kryen shumë funksione në mënyrë të shkëlqyer.

Në sajë të formulimit të tij veçanërisht të pasur dhe usqyes, ai kryen shumë funksione në mënyrë të shkëlqyer.

Përfitimet:

 • shton shkëlqimin
 • shton butësinë dhe mëndafshësinë
 • ka fuqi të jashtëzakonshme shpleksëse
 • lehtëson krehjen e flokëve të thatë dhe të lagur
 • kontrollon kaçurrelat
 • ka efekt të jashtëzakonshëm balsamik
 • i jep strukturë pa e rënduar flokun
 • hidraton flokun
 • lehtëson krehjen me tharëse
 • mbrojtje nga nxehtësia
 • siguron model flokësh që zgjat më shumë

Ideal për të gjitha llojet e flokëve.

Si Përdoret:

Pas përdorimit të OI/shampo, thajini flokët me peshqir dhe spruconi qumështin Oi të gjitha në një 10-15 herë tek rrënjët dhe fundet: mos i shpëlani dhe vazhdoni me stilimin. Në varësi të llojit të flokut, rriteni ose zvogëloni numrin e sprucimeve.

Përbërësit Aktivë Natyralë:

 • Provitamina B5 – veprim i thellë lagështitës;
 • Vaji Roucou – parandalon plakjen e flokëve, veprim i fortë anti-oksidues;