Nicotine Tooth Enamel – Smalti Për Dhëmbë Me Nikotinë

Aplikohet në dhëmbë për efekte speciale.

Aplikohet në dhëmbë për efekte speciale. Smalti për Dhëmbë me Nikotinë (Nicotine Tooth Enamel) është një dyll që përdoret për të ngjyrosur dhëmbët në rastet e makeup-it transformues. Ai përdoret për të krijuar efekte realiste të dhëmbëve të dëmtuar nga duhani dhe mund të përmirësojë makeup-in e plakjes. Ai ngjitet në mënyrë të përsosur në sipërfaqen e dhëmbit pa dëmtuar smaltin dhe pa acaruar mishrat e dhëmbëve. I qëndrueshëm, ai i reziston ujit dhe pështymës për disa orë.