Natural Remedies Arnica

Natural Remedies Arnica – Krem Me Ekstrakt Duhani Mali Biologjik Italian – 150 ML

Krem Me Ekstrakt Duhani Mali Biologjik Italian, dhuron lehtësim në raste tkurrjeje dhe traume. Me ekstrakt duhani mali  biologjik, 10% vajra esenciale organike eukalipti dhe kanellë.

There are no reviews yet.

Be the first to review “Natural Remedies Arnica”