Natural Remedies Aloe Vera Gel

Natural Remedies Aloe Vera Gel – Lëng Biologjik Gjethesh Nga Aloe Për Fytyrën Dhe Trupin – 100 ML

Lëng Biologjik Gjethesh Nga Aloe Për Fytyrën Dhe Trupin. Xhel me përqendrim të lartë të aloe vera biologjike (95%), me veprim të fortë hidratues dhe qetësues. I përshtatshëm në raste skuqjeje dhe djegieje.

There are no reviews yet.

Be the first to review “Natural Remedies Aloe Vera Gel”